Posebne ponude u sklopu ovogodišnjeg Rijeka Adventa osmislili su i ugostitelji Riječkih gastronomskih luka koji su u svojim objektima za goste prirediti blagdanski ugođaj i ciljano osmišljene menije kako bi doživljaj blagovanja u praznično vrijeme bio još svečaniji i primamljiviji.
U restoranu The kitchen by Miljenko hotela Hilton Rijeka Costabella beach resort & spa tako gosti mogu uživati u blagdanskim domjencima nedjeljom, božićnom ručku s biranim tradicionalnim jelima i dočeku Nove godine uz raskošni novogodišnji buffet i muziku uživo, a posebnim blagdanskim paketom poslastica mogu počastiti čak i svog četveronožnog ljubimca.
U hotelu Bonavia čeka vas bogata ponuda svečanih večera, domjenaka i cateringa osmišljenih po mjeri za sve vrste blagdanskih okupljanja te veliki izbor prigodnih ribljih i mesnih a la carte menija u restoranu Kamov, a u njihovom caffeu Dante pronaći ćete izbor popularnih zimskih pića i napitaka, blagdanskih zalogaja te slastica i kolača koje možete naručiti i preuzeti i za druženja u vlastitom domu ili poslovnom prostoru.
U konobi Tarsa u prosincu možete zasluženo proslaviti kraj poslovne godine uz organizirane božićne domjenke sa živom muzikom i sjajnom prigodnom ponudom hrane. U odličnoj atmosferi konobe uz posebni meni za Badnjak moći ćete dočekati Božić uz jela koja vraćaju najljepša blagdanska sjećanja. Najluđu noć u godini u Tarsi će obilježiti najbolji okusi kuhinje i poznati Kantridersi za najzabavniji ulazak u Novu godinu.
Doček Nove godine za pamćenje priprema i restoran Botela Marina gdje će goste na palubi zabavljati Old school band s odličnim repertoarom EX YU rocka i stranih izvođača, dok će za ugodnu atmosferu u ambijentu salona restorana biti zadužen Zoran Papić PAPE s pomno biranim domaćim i stranim evergrinima. Za novogodišnju cocktail večeru pripremaju buffet sa širokim izborom hladnih i toplih predjela, tradicionalnih blagdanskih jela i kolača uz bogatu vinsku kartu, piće dobrodošlice i pjenušac za ponoćnu zdravicu.
Sa svojom prigodnom ponudom u Advent se u uključio i restoran Antack s primamljivim opcijama menija za domjenke i blagdanska druženja u kojima će jednako uživati ljubitelji mesnih, ribljih i vegetarijanskih delicija koji uključuju tradicionalne lokalne namirnice pripremljene na moderan i kreativan način.
Wine & dine kod Zajca svoju adventsku priču ispisuje posebnom ponudom blagdanskih jela koja pripremaju tijekom cijelog prosinca, za Badnjak će pripremati bakalar na gulaš, a staru će godinu ispratiti svečano uz nezaobilazne sarme i svinjsko pečenje.
Odličnu dnevnu ponudu prigodnih jela pripremio je Boonker, a uz najfinije blagdanske favorite „na žlicu“ kao i jela u kojima možete uživati s nogu, na najljepšoj grijanoj terasi uz more očekuje Vas i široka paleta toplih napitaka i koktela. Uz popularno kuhano vino, ovdje tako možete kušati i kuhanu rakiju, topli džin i viski.
I kao šećer na kraju, a upravo tako zove se i kombinacija deserata njihovog božićnog menua, Bistro Mornar ovog je prosinca omiljena lokacija za božićno-novogodišnja poslovna i prijateljska druženja, te odličan izbor za predah od kuhanja uz sve gušte domaće kuhinje i opuštene obiteljske atmosfere. Prigodni menu uključuje dvije mesne, dvije riblje te vege opciju od tri slijeda koje mame svježim namirnicama i neodoljivom prezentacijom.
Cijelu ponudu možete pronaći na linku.