Suvenirnice

Riječke galerije i trgovine
Riječke suvenire može se pronaći u odabranim galerijama i trgovinama koje su dobile na korištenje markice “Izvorno riječko” i “Osobita kvaliteta” – Mala galerija Bruketa (Užarska 25), Galerija RiArt (Marka Marulića 10),  Madeliefie Art by Antea Delpin ( Sokol kula 4b), gift-shopovi u RK Korzo i RK Ri, na kioscima Tiska i iNovina te zlatarni Grubišić (Matije Gupca 15a).

Šta da?!
Trgovina ‘Šta da?!’ izvorno je riječka. Asortiman torbi, majica, jastuka, nakita s ovim sloganom prerasla je iz gradske poštapalice u prepoznatljivi brend. Trgovina se nalazi u Starom gradu, u samoj jezgri Rijeke.
Adresa: Užarska 14

Fan Shop NK Rijeka
Adresa: Pavla Rittera Vitezovića 1b
Web stranica: www.fanshop-rijeka.com

Laurin kutak
Ova galerija/suvenirnica/papirnica smještena je u samom centru Trsata, u jednom od najljepših dijelova grada Rijeke, između Trsatskog svetišta i osnovne škole. Laurin kutak nudi originalne unikatne radove lokalnih umjetnika, domaćih radinosti i obrta – keramiku, slike, nakit i mnoštvo drugih sitnica koje će vam ostati trajni podsjetnik na dolazak u Rijeku.
Adresa: Slavka Krautzeka 6

Croatia in a Box
Croatia in a Box je izbor najboljih hrvatskih proizvoda gastronomske ponude, dizajna i kulture. U Croatia in a Box suvenirnici , koja se nalazi odmah tik do katedrale Sv Vid, pronađite hrvatski dizajn odjeću, torbe, nakit, dekorativne premete, uporabne predmete, slatke i slane proizvode naših malih proizvođača, hrvatske igračke i ostale visokokvalitetne suvenire. Često se organiziraju prezentacije proizvoda uz degustacije, te razne promotivne akcije i edukativno-kreativne radionice vezane uz predstavljanja proizvoda.
Adresa: Grivica 6a

Primorsko-goranska Kašetica
Primorsko-goranska Kašetica je brend koji okuplja proizvođače autohtonih proizvoda naše županije i novootvoreni izložbeno-prezentacijski Centar autohtonih proizvoda na prvom katu Primorske kuće. Cilje Kašetice je postati mjesto razmjene znanja i centar okupljanja svih proizvođača autohtonih proizvoda, ali i kreativnih iskoraka srodnih udruga, institucija i građana Županije koji su bazirani na proizvodima koji promiču ekološku proizvodnju i promoviraju ideje razvoja ekološke svijesti i održivog turizma.
Adresa: Krojačka 1
Web stranica: cprr.hr

Suvenir shop Angelo 

* Souvenir * olive oil * honey * rakija *

Adresa: Bazarigov prolaz 2b
E-mail: angelo.suvenir.shop@gmail.com

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content