,

Punionice za električna vozila

Vlasnici električnih vozila mogu besplatno puniti svoja vozila na ugrađenim punionicama u sklopu garaža Zagrad i Zagrad B i na parkiralištima Delta i Gomila.

Zagrad / Zagrad B
Vlasnici električnih vozila mogu besplatno puniti svoja vozila na ugrađenim punionicama u sklopu garaža Zagrad i Zagrad B. Punionice su namijenjene za osobna vozila kojima je moguć ulaz u garaže tj. do maksimalno dozvoljene visine od 2,25 metara, a moguće je istodobno punjenje dvaju vozila u garaži Zagrad i do četiri vozila i dva mopeda/električna bicikla u garaži Zagrad B.

 Garaža “Zagrad”
Adresa: Ulica Ivana Pavla II.
Radno vrijeme: 0-24
7,00 kn/sat (pon-sub od 7 do 18 sati)
4,00 kn/sat (pon-sub od 18 do 7 sati)
4,00 kn/sat nedjeljom i praznikom

Garaža “Zagrad B”
Adresa: Ulica Ivana Pavla II.
Radno vrijeme: 0-24
5,00 kn/sat (pon-sub od 7 do 18 sati) / treći i svaki sljedeći sat 4,00 kn/sat
2,00 kn/sat (pon-sub od 18 do 7 sati)
2,00 kn/sat nedjeljom i praznikom
radno vrijeme: 0-24

Javne ELEN punionice
Javne ELEN punionice nalaze se na parkiralištima Delta i Gomila i trenutno je njihovo korištenje besplatno, ali je moguće samo uz RFID identifikacijsku karticu koja se za sve vlasnike električnih vozila u Hrvatskoj može dobiti slanjem zahtjeva na e-mail adresu elen@hep.hr.
Na punionicama je moguće istodobno punjenje dvaju vozila, s načinom punjenja AC mod3 tipe2, uz vrijeme punjenja od jednog do četiri sata, ovisno o stanju baterije vozila i vrsti pretvarača u samom vozilu.

Nastavite čitati

Najnovije objave

Izložba MI.Ona.COCO

Izložba MI.Ona.COCO sadržajno pokriva nekoliko zanimljivih tematika. Na početku je prikaz i povijest građevine u kojoj se izložba događa (“Stara Nama”, a Riječanima poznatija i

Skip to content