Obrada i zaštita osobnih podataka

Politika zaštite osobnih podataka

Turistička zajednica grada Rijeke nositelj je prava kreiranja i/ili objavljivanja sadržaja te upravljanja internetskim stranicama www.visitrijeka.hr.

Voditelj obrade osobnih podataka

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA RIJEKE

Adresa: Užarska 14, 51000 Rijeka

Telefon: +385 (0)51 315 710

E-mail: rijeka@visitrijeka.hr

Uredovno vrijeme za rad sa strankama određuje se od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati.

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Jelena Grubelić Kušeta

Adresa: Užarska 14, 51000 Rijeka

Telefon: +385 (0)51 315 711

E-mail: jelena@visitrijeka.hr

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA RIJEKE prikuplja podatke o ispitanicima koji su potrebni za ispunjenje usluga koje pružamo te se obvezujemo zaštititi osobne podatke sadašnjih i budućih ispitanika u skladu sa UREDBOM (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA O ZAŠTITI POJEDINACA U VEZI S OBRADOM OSOBNIH PODATAKA I O SLOBODNOM KRETANJU TAKVIH PODATAKA (GDPR) (dalje u tekstu: Uredba). Obrada podataka podliježe zakonitoj obradi na temelju članka 6. Uredbe.

Svi podaci o ispitanicima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci nužni u obavljanju svojih dužnosti. Svi zaposlenici TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA RIJEKE odgovorni su za poštivanje načela obrade osobnih podataka i zakonitosti obrade.

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA RIJEKE prije zaprimljenih podataka od ispitanika, informira ispitanika o zakonitosti obrade, uvjetima, svrsi za prikupljanje i obradu podataka kao i podacima o voditelju ove obrade, kontaktnim podacima službenika za zaštitu podataka, pravnom osnovu za obradu podataka, primateljima ili kategorijama primatelja osobnih podataka prema potrebi, razdoblju u kojem će se osobni podaci pohranjivati ili kriterijima kojima se utvrđuje to razdoblje. Osim u navedenu svrhu, Vaše podatke ne dajemo, ne iznajmljujemo, ne prodajemo niti ustupamo trećim privatnim i pravnim subjektima i trećim zemljama.

O načinu korištenja prikupljenih podataka, daje se ispitanicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se mogu koristiti za marketinške kampanje.

U skladu sa našom zadaćom koja je od javnog interesa, objavljujemo fotografije koje se slikaju na javnim skupovima i objavljujemo ih na službenoj Internet stranici u svrhu promocije našeg rada.

Sva pitanja u vezi s obradom osobnih podataka, zahtjev ispitanika: na pristup, na ispravak, o povlačenju privole, na brisanje-pravo na zaborav, na ograničenje obrade, na prigovor i prijenos podataka, molimo uputiti prema službeniku za zaštitu osobnih podataka.

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content