Foto kutak

Dok cijeli grad diše u ritmu Adventa i posvuda blješte idilično ukrašeni izlozi s velikom se lakoćom prepuštamo pozitivnom blagdanskom raspoloženju.

Tom posebnom osjećaju u čast, tri prometne točke u pješačkoj zoni grada ove su godine odabrane za postavljanje posebno osmišljenih dekorativnih instalacija – foto kutaka, koje će poslužiti kao najljepše kulise za adventsko fotografiranje.

Na taj način posjetitelji će moći ovjekovječiti bezbrižne trenutke provedene na Rijeka Adventu i zadržati njegovu čaroliju živom i nakon što se lampice ugase.

Svaka od njih iza sebe krije zanimljivu priču i na jedinstven način povezuje autohtone motive našeg kraja i najljepše blagdanske običaje, a zajednička im je uloga širenje pozitivnog adventskog duha.

Dijeljenjem fotografija iz adventskih foto kutaka koristeći hashtag #RijekaAdvent i tag @visitRijeka, svatko od posjetitelja moći će postati ambasador Rijeka Adventa te se povezati  sa sve brojnijom zajednicom obožavatelja ove manifestacije koja nas podsjeća na radost postojanja.

 

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content