,

Bazeni Kantrida

Bazeni Kantrida sportski su kompleks, čija gradnja je završena sredinom 2011. godine. Kompleks se smjestio na lokaciji postojećeg otvorenog olimpijskoga bazena uz samo more. Pored pet bazena različitih dimenzija, osmišljen je i niz pratećih sadržaja, pa Bazeni Kantrida danas nisu samo prostor za kvalitetnu pripremu i natjecanja sportaša, već i atraktivno mjesto za rekreaciju i zabavu posjetitelja.

Bazeni Kantrida uključuju Olimpijski bazen 1 (dvoransko plivalište) s jedinstvenim pomičnim krovom, potpuno rekonstruirani Olimpijski bazen 2 (otvoreno plivalište), Bazen 25m, Dječji bazen te Bazen za skokove u vodu. Kompleks se nalazi na samoj plaži koja je potpuno uređena sredinom lipnja 2011. godine. Sportašima i građanima na raspolaganju su fitness i wellness. Posjetitelji se mogu opustiti u nekom od tri ugostiteljska objekta, iz kojih se pruža prelijepi pogled na more, otoke Krk, Cres i Mali Lošinj, potom Učku, Opatiju i Lovran. Ovaj se pogled pruža i s javnog trga koji se nalazi na vrhu garažno-parkirnog objekta s gotovo 150 parkirnih mjesta.

Bazenima Kantrida dodijeljena je brončana medalja u kategoriji objekata za vodene sportove od strane Međunarodnog olimpijskog odbora i Međunarodnog udruženja za sportske i rekreacijske objekte (IAKS), kao i posebno priznanje (IPC Distinction) Međunarodnog paraolimpijskog odbora za objekte prilagođene osobama s invaliditetom.

Online rezervacijA prostora za sportsku rekreaciju https://rezervacije.rijekasport.hr/rezervacija
Radno vrijeme
Ponedjeljak: 6 -23Utorak: 6 -23Srijeda: 6 -23Četvrtak: 6 -23Petak: 6 -23Subota: 7.15 -22Nedjelja: 7.15 -22Praznici: 7.15 -22
Lokacija
Podkoludricu 2
Radno vrijeme
Ponedjeljak: 6 -23 Utorak: 6 -23 Srijeda: 6 -23 Četvrtak: 6 -23 Petak: 6 -23 Subota: 7.15 -22 Nedjelja: 7.15 -22 Praznici: 7.15 -22
Detalji o atrakciji
Vrsta atrakcije: Sport i rekreacija
Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content