Advent na Gradini

Na Trsatskom kaštelu ponovno će zasjati kilometri lampica, a ovaj najpopularniji advent u regiji zasigurno će ponovno postati omiljeno okupljalište u hladnim zimskim danima.

Kao i prijašnjih godina kompletna Gradina biti će zamotana u nekoliko kilometara lampica, ove godine najviše do sada – čak 12 kilometara s još intenzivnijim sjajem. Od impozantnih dekoracija koje će zagospodariti ovim jedinstvenim prostorom svakako vrijedi izdvojiti svjetlucavu Votivnu krunu visine preko 5 metara, simbol Trsatske gradine – trsatskog zmaja te 12 metara visoku Rimsku kulu. Bajkovitom ugođaju na Gradini doprinijet će unikatne, ručno izrađene jaslice s više od 500 elemenata smještene na novoj lokaciji – u spilji Djeda mraza. Pomno dizajnirana kulisa s čak 125 različitih figurica i 12 betlehemskih kućica čine zanimljivu vizualnu kompoziciju koja će u rustikalan ambijent spilje unijeti pravi blagdanski ugođaj.

Advent na Gradini počinje paljenjem lampica u nedjelju, 27.11. s početkom od 19 sati.

I ove godine posjetitelje očekuje široka gurmanska ponuda na adventskim kućicama smještenih unutar zidina kaštela koje će svojim gostima predstaviti razne prigodne delikatese!

Dobro društvo, odlična hrana i cuga te glazba za ples dobitna su kombinacija, a sve to i mnogo više za vas sprema Advent na Gradini.

Svake godine Advent na Gradini donosi novitete, pa će tako biti i ovoga puta. Sve posjetitelje očekuje posebna atrakcija visine preko 5 metara, koja će biti smještena na samom ulazu u Trsatski kaštel.

Zakoračite u pravu adventsku bajku na veličanstvenom Trsatskom kaštelu!

 

U nastavku program Adventa na Gradini

27.11. Otvaranje Adventa na Gradini – paljenje lampica

30.12. Druženje: Djed Mraz / Baka Mraz

2.12. Jedan Dva – Tribute duo Balašević

3.12. Advent DJ Session: DJ Tommy

7.12. Druženje: Djed Mraz / Baka Mraz

9.12. Daniel Beni & Damjan Brnić

10.12. Advent DJ Session: DJ Alen Gaćina

14.12. Druženje: Djed Mraz / Baka Mraz

16.12. Akustični duo: “Last minute”

17.12. Dječji zbor Tratinčice i solisti iz Male škole pjevanja, DJ Šajeta i Kiki

21.12. Druženje: Djed Mraz / Baka Mraz

22.12. DJ Alen Gaćina

23.12. The Dudes

30.12. DJ Tommy

31.12. Dječji doček Nove godine uz animatore i glazbene nastupe i  Doček Nove DJ Sale

Nastavite čitati

Najnovije objave

Izložba MI.Ona.COCO

Izložba MI.Ona.COCO sadržajno pokriva nekoliko zanimljivih tematika. Na početku je prikaz i povijest građevine u kojoj se izložba događa (“Stara Nama”, a Riječanima poznatija i

Skip to content