,

Ronilački centri i klubovi

Jadran ima jednu od najrazvedenijih obala u Europi, a njegov sjeverni dio posebno je atraktivan roniocima koji vole roniti na podvodnim grebenima i zidovima, a područje nudi raznolike uvjete ronjenja, kako za početnike, tako iza napredne kategorije. Uz iznimnu bistrinu mora i bogatstvo podvodnog živog svijeta tu se mogu naći i podvodni grebeni s gorgonijama i špiljama, te olupine brodova.

Diving center „Marco Polo“
Centar se nalazi u uz samo more u sklopu jednog od najmodernijih i najljepših bazenskih kompleksa u Europi, a nudi izlete na brojne atraktivne ronilačke lokacije te obuke ronioca svih kategorija kao i polaganje tečajeva po standardima internacionalnih škola ronjenja Scuba School International (SSI) i Trimix Scuba Association (TSA).

Adresa: Podkoludricu 1
Tel.: +385 91 882 7109
E-mail: hitrecferdo@gmail.com
Web stranica: www.diving-marcopolo.com

KPA „3. MAJ“
Klub podvodnih aktivnosti “3. MAJ” smješten je u lučici Brgudi na Kantridi. Klub djeluje kao udruga građana, a sportovi kojima se članovi bave su podvodna orijentacija, plivanje perajama i brzinsko ronjenje, podvodne vještine i podvodna fotografija. Rekreativna sekcija organizira stažna ronjenja i izlete brodom, a svaki član koji je položio najmanje početnu ronilačku kategoriju, platio članarinu kluba te ronilačku iskaznicu Hrvatskog ronilačkog saveza, ostvaruje pravo na ronjenje u organizaciji kluba s vođom ronjenja, posudbu klupske ronilačke opreme i punjenje ronilačkih boca.

Adresa: Pulska 3
Tel.: +385 99 803 9180
E-mail: kpa3maj@kpa3maj.hr

Detalji o atrakciji
Vrsta atrakcije: Sport i rekreacija
Nastavite čitati

Najnovije objave

Izložba MI.Ona.COCO

Izložba MI.Ona.COCO sadržajno pokriva nekoliko zanimljivih tematika. Na početku je prikaz i povijest građevine u kojoj se izložba događa (“Stara Nama”, a Riječanima poznatija i

Skip to content