, ,

RIJEKA postaje filmska kulisa za novi film

U Rijeci se ovih dana snimao novi promotivni filma Rijeke i Riječkog prstena u organizaciji Turističke zajednice grada Rijeke i Turističkih zajednica Riječkog prstena.

Rijeka i Riječki prsten kao turistička destinacija izuzetno su komplementarni i čine nerazdvojni dio kompletne turističke ponude što će se promovirati kroz promotivni film kao i izabrani turistički proizvodi i pojedine destinacije koje pored Rijeke spadaju u Riječki prsten (Bakar, Čavle, Jelenje, Kastav, Kostrena, Kraljevica, Viškovo i Klana).

Promotivni film snimao se na području grada i prstena te će svoju planiranu premijeru doživjeti krajem godine. Promotivni film će se pored svoje online premijere koristiti i ciljano u promotivnim aktivnostima koje provodimo na turističkim emitivnim tržištima.

Za promotivni film angažirana je specijalizirana tvrtka Balduči film d.o.o. te scenaristica i idejna kreatorica filma gospođa Spomenka Saraga. Balduči film d.o.o. i gđa. Saraga kreativni su tim koji stoji i iza našeg višestruko nagrađivanog promotivnog filma „Rijeka – I miss you“ te se nadamo da ćemo i ovim filmom izazvati interes na turističkim emitivnim tržištima, ali i specijaliziranim filmskih festivalima.

Promotivni film financijski sufinancira Hrvatska turistička zajednica sredstvima Javnog natječaja za dodjelu sredstava za projekte udruženih turističkih zajednica u 2022. iz Fonda za udružene turističke zajednice.

Nastavite čitati

Najnovije objave

Izložba MI.Ona.COCO

Izložba MI.Ona.COCO sadržajno pokriva nekoliko zanimljivih tematika. Na početku je prikaz i povijest građevine u kojoj se izložba događa (“Stara Nama”, a Riječanima poznatija i

Skip to content