Blagdanski sajam

U samom centru Grada u zimskim mjesecima naši domaći izlagači nude svoje tradicionalne proizvode, ali i neke vrlo originalne božićne poklone. Blagdansko doba na Korzu, uz šarene slatkiše i mirise fritula, priziva sjećanja na božićne proslave u djetinjstvu, te je glavna riječka šetnica i u hladnim danima jedno od nezaobilaznih mjesta za Riječane, ali i mnogobrojne goste.

Uzduž Korza uz zvukove blagdanskih nota i mirise već poznatih hrvatskih delicija posjetitelji će moći razgledati zanimljive rukotvorine, božićne ukrase, ali i odabrati posebne poklone za ispod bora.

Izbor je zaista velik; od meda  i pčelinjih proizvoda, proizvoda od lavande, proizvoda od vune, prirodne kozmetike, čajeva i džemova, sirupa, likera i rakija, vina i pjenušavih vina, suhomesnatih proizvoda, sireva, maslinovog ulja pa sve do različitih slastica.

Sve što su vrijedne ruke mnogobrojnih obitelji izrađivale kroz cijelu godinu naći će se u ponudi blagdanskog sajma koji će na najbolji način dočarati božićno novogodišnji duh kojim grad diše u vrijeme Adventa.

Ni poznati brend Primorsko-goranska Kašetica sa svojim mnogobrojnim lokalnim proizvođačima autohtonih proizvoda neće izostati sa svojim bogatom paletom domaćih proizvoda s obiteljskih gospodarstava.

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content