Adventski aranžmani

U vrijeme adventa cijeli se grad pretvara u božićnu bajku i postaje popularna destinacija za mnogobrojne goste koji će posjetiti poznate adventske lokacije i upoznati bogatu gastro ponudu, zabaviti se na klizalištu smještenom na morskoj obali, ovjekovječiti posjet adventu slikanjem na foto pointovima i za uspomenu ponijeti domaće proizvode s blagdanskog sajma.

Za najbolju organizaciju i najluđi provod u Rijeci u doba Adventa potrudili su se i riječki ugostitelji, hotelijeri, trgovci i iznajmljivači koji su pripremili prigodne ponude proizvoda i usluga, adventske pakete i vikend aranžmane.

Na popularnim gradskim lokacijama za vrijeme Rijeka adventa, a posebno vikendom traži se mjesto više te je smještaj u hotelima i kod privatnih iznajmljivača često popunjen stoga provjerite raspoloživost i rezervirajte svoj boravak unaprijed.

Atraktivne ponude riječkih Jadran hotela, botela Marina, hostela Češka beseda koji su osmislili povoljne višednevne aranžmane uključuju i dodatne pogodnosti među kojima i Winter Pass, već sada prepoznat kao vrlo vrijedan projekt kako među gostima tako i pružateljima turističkih usluga u gradu.

I luksuzni Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa predstavio je posebne pogodnosti za blagdansko vrijeme te uz nezaboravno wellness iskustvo prestižnog Eforea Spa & Health Cluba nudi nenadmašne gastronomske užitke.

Hotel Bonavia ističe se ponudom za blagdanska zbivanja i domjenke, popularnom i među mnogim riječkim ugostiteljima tijekom mjeseca prosinca.