Predstavljanje knjige Mići princ i pub kviz

Ove nedjelje 29. svibnja 2022. godine na Trsatskom kaštelu s početkom u 19 sati održava se književni događaj predstavljanje knjige Mići princ i pub kviz.

Kako je jedna od najpoznatijih knjiga za djecu Mali princ postala Mići princ, ispričat će inicijator ideje Svetozar Nilović i povjesničarka i muzeologinja Tea Perinčić koji su, zajedno sa suradnicima, preveli knjigu na čakavski dijalekt Hrvatskog primorja.

Nakon upoznavanja Mićeg princa, posjetitelji će svoje znanje čakavskog moći provjeriti kroz zabavno-edukativni pub kviz te osvojiti vrijedne nagrade, a oni najbolji će otići kući sa svojim primjerkom Mićeg princa. Ulaz je slobodan, a za sudjelovanje u pub kvizu potrebno je prijaviti ekipu putem Google obrasca do 28.5.2022.

Za one koji nisu u mogućnosti prisustvovati događaju uživo, osiguran je prijenos događaja uživo putem Youtube kanala i Facebook stranice Turističke zajednice grada Rijeka.

Događaj organizira Turistička zajednica grada Rijeke u sklopu projekta EMOUNDERGROUNDS, financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u okviru programa Interreg V-B Jadransko-jonski program suradnje ADRION 2014.-2020.

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content