,

U Riječkom tunelu otvara se Poštanski ured Djeda Mraza

U sklopu programa Rijeka Adventa ove godine po prvi puta Rijeka će dobiti svoju ekskluzivnu poslovnicu Poštanskog ureda Djeda Mraza.

Na svečanosti otvorenja u srijedu, 7. prosinca s početkom u 17 sati, između Katedrale Sv. Vida i ulaza u Riječki tunel održat će se kratak zabavni program namijenjen svim uzrastima, na kojem će nastupiti Dječji zbor Tratinčice te s voditeljicom programa Majom Stepančić najaviti dolazak Djeda Mraza koji će i službeno, u pratnji vilenjaka, otvoriti svoj prvi riječki Poštanski ured.

Posjetitelji će potom imati priliku razgledati ulazni prostor Riječkog tunela privremeno pretvorenog u pravu božićnu bajku, a najmlađi će moći osobno uručiti svoja pisma Djedu Mrazu i družiti se s njim u idilično uređenom prostoru Poštanskog ureda uz slatka iznenađenja.

U uvodnom dijelu prisutnima će se obratiti Petar Škarpa, direktor Turističke zajednice grada Rijeke, glavnog organizatora Rijeka Adventa.

Radno vrijeme i više informacija o radu Poštanskog ureda Djeda Mraza.

Nastavite čitati

Najnovije objave

Izložba MI.Ona.COCO

Izložba MI.Ona.COCO sadržajno pokriva nekoliko zanimljivih tematika. Na početku je prikaz i povijest građevine u kojoj se izložba događa (“Stara Nama”, a Riječanima poznatija i

Skip to content