,

Poziv na dostavu ponuda za nabavu opreme za multimedijalnu izložbu na Trsatskom kaštelu u sklopu projekta EmoUndergrounds

Turistička zajednica grada Rijeke u sklopu porojekta EmoUndergrounds provodi nabavu opreme za multimedijalnu izložbu u prostoru spilje na Trsatskom kaštelu.

 

Trsatski kaštel predstavlja najveću kulturno – baštinsku atrakciju na području grada Rijeke i kao takav privlači velik broj posjetitelja kako domaćih tako i stranih te ugošćuje niz raznovrnih događanja tijekom cijele godine. Turistička zajednica grada Rijeke kao upravitelj Trsatskim kaštelom već duži niz godina ulaže u održavanje kaštela i unaprijeđenje njegove ponude kako bi se unaprijedio doživljaj posjetitelja te kako bi sam objekt popularizirao i na taj način doprinjeo atraktivnosti cijele destinacije.

 

Upravo u cilju unaprijeđenja ponude Trsatskog kaštela Turistička zajednica grada Rijeke želi u sklopu projekta EmoUndergrounds obnoviti postojeći izložbeni postav u jednom njegovom dijelu.

 

Cjelokupnu dokumentacija ovog Poziva na dostavu ponuda moguće je preuzeti se u prilogu.

Poziv_Nabava opreme

Prilog 1 Projektni zadatak

Prilog 2a troškovnik grupa 1

Prilog 2b troškovnik grupa 2

Prilog 2c troškovnik grupa 3

Prilog 3 Izjava o nekažnjavanju

Prilog 4 Izjava o isključenju

Prilog 5 Popis glavnih usluga

Prilog 6 Izjava o resursima

Prilog 7a Ponudbeni list grupa 1

Prilog 7b_Ponudbeni list grupa 2

Prilog 7c Ponudbeni list grupa 3

Trsat Kastel -Kripta- Muzeografska oprema – NACRTI -SEP22 8

 

Turistička zajednica grada Rijeke dana, 7. 11. 2022. godine, donosi prvu izmjenu Poziva na dostavu ponuda za nabavu opreme za multimedijalnu izložbu na Trsatskom kaštelu u sklopu projekta EmoUndergrounds. Izmjena se odnosi na Prilog 2a Troškovnik grupa 1 u kojem su izmjene označene žutom bojom. Sukladno tome, produžuje se rok za dostavu ponuda do 17. 11.2022. Ostali prilozi ostaju nepromijenjeni. Izmijenjeni Poziv i Prilog nalaze se u nastavku:

 

Prva izmjena poziva na dostavu ponuda_Nabava opreme

Prva izmjena Prilog 2a Troškovnik grupa 1

 

Odluka o odabiru

Zapisnik

 

 

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content