Povratak kruzera u Rijeku

Nakon gotovo dvije godine stanke zbog pandemije s izuzetkom jednog dolaska na jesen 2021. godine, u Rijeku se na velika vrata vraćaju kruzeri. U razdoblju od svibnja do studenog u naš grad će, prema najavama, uploviti 19 kruzera različitih kapaciteta putnika. To će biti prilika da se svi poslovni subjekti uključe u topli doček gostiju s plovećih divova. Kao i uvijek do sada Turistička zajednica grada Rijeke, Lučka uprava, Grad Rijeka i Turistička zajednica Kvarnera učinit će sve da putnici pri dolasku budu toplo dočekani te da dobiju sve najznačajnije informacije o gradu i okolici kako bi što sadržajnije proveli vrijeme predviđeno za boravak u Rijeci.

Isto tako sezona krstarenja malih jedrenjaka koji Rijeku imaju kao polaznu i završnu luku bilježi nikada raniji početak na dan 23. travnja. Tog dana kreću prva isplovljavanja i sezona će se protezati sve do kraja listopada s time da će u visokoj sezoni iz Rijeke svake subote na krstarenja kretati oko 400 putnika. Ukoliko se ništa nepredviđeno ne dogodi 2022. godine moguća su i rušenja rekorda broja putnika na malim jedrenjacima postavljenih 2019. godine

Najavljena ticanja kruzera u 2022. godini:
7. svibnja, 4. lipnja, 11. lipnja, 12. lipnja, 2. srpnja (2 broda), 30. srpnja (2 broda), 13. kolovoza , 27. kolovoza (2 broda), 24. rujna (2 broda), 30. rujna, 8. listopada, 22. listopada, 28. listopada, 31. listopada, 14. studenog.

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content