RK2021 14.2.2021.

Pred nama je kraj ovogodišnjeg petog godišnjeg doba kojeg svi s nestrpljenjem iščekujemo, ali u novom prilagođenom virtualnom izdanju. Riječki karneval održava se u nešto drugačijem obliku od onog na koje smo navikli, a prilagođeno epidemiološkim mjerama koje su na snazi.

U želji da održimo ili bolje rečeno obilježimo 38. Međunarodnu karnevalsku povorku Riječkog karnevala 2021. odlučili smo se za, sukladno epidemiološkim mjerama, tzv. Virtualni Riječki karneval 2021. Karnevalske grupe su pripremile brojne maštovite filmove svojih prezentacija i veseli nas da nastavljamo sa tradicijom i da će se i ove godine održati karnevalska povorka u novom prilagođenom obliku kao Virtualni Riječki karneval.

Prijenos Virtualnog Riječkog karnevala, karnevalske grupe sa svojim filmovima i javljanjima uživo iz televizijskog studija možete pratiti i ove godine uživo na Kanalu Ri i Youtube kanalu u nedjelju 14. veljače s početkom u 12 sati.

 

Budite s nama ispred ekrana, podržite preko 70 karnevalskih grupa koje su pripremile posebne filmove za nedjelju i time nastavljaju tradiciju karnevala u ovom ovogodišnjem posebnom izdanju Virtualnog Riječkog karnevala.