Najčarobniji Advent na Kvarneru – Rijeka Advent

Najčarobnije doba godine je pred vratima, a ovogodišnji Rijeka Advent u centru grada i Trsatskom kaštelu održat će se u drugačijem izdanju od onoga što smo navikli prethodnih godina.

Ove godine čarolija nam je izuzetno potrebna, a svjetlosna dekoracija pružit će nam blagdanski ugođaj, unijet toplinu i svjetlost i proširiti pozitivnu energiju. Skoro 500 tisuća lampica, koje će se protezati kilometrima, obasjat će gotovo svaki kutak grada. Prigodna blagdanska glazba odjekivat će s gradskog razglasa duž cijelog Korza i pružiti pravi blagdanski ugođaj, a Trg Ivana Koblera tradicionalno će krasiti Adventski vijenac.

Trsatski kaštel ponovno će obući novo ruho, ogrnut plaštem božićnih lampica, kojih će biti još više nego protekle godine, a posjetitelji će moći udahnuti dio blagdanskog raspoloženja svakim danom od 9 do 21 sat. Unikatne božićne dekoracije ovog će Adventa udahnuti božićni duh stoljetnoj trsatskoj dami, a nad gradom će se ponovno nadviti veličanstvena Votivna kruna, ujedno i najveća u Europi.

Svakim radnim danom i nedjeljom od 17 do 19 sati te subotom od 10 do 13 sati i od 17 do 19 sati moći ćete se fotografirati ispred Kućice Djeda Mraza, gdje će biti postavljen Foto point Foto Kurtia sukladno epidemiološkim mjerama. Svatko tko se fotografira dobit će gratis čestitku sa svojom fotografijom te će ponijeti dio blagdanske čarolije sa sobom.

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content