Bogati program šestog izdanja Wine EnoGASTRO VIP Eventa

Wine EnoGASTRO VIP Event nastavlja svoju tradiciju. Ovo je šesta uzastopna godina, a Rijeka je naravno domaćin i ove godine!

Event će se održati u Hotelu Bonavia Plava Laguna 29. ožujka 2022.g. s početkom u 14 sati. Bogati program edukacija i druženja traje do 19 sati.

Iznimno kvalitetan edukativni program obogaćen je vrlo posebnim edukacijskim gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta.

Ulaz je BESPLATAN, no moguć isključivo gostima koji su dobili pozivnicu te se prijavili putem prijavnice.

Event će se održati sukladno aktualnim COVID mjerama.

Vlasnici HORECA objekata (hotela, restorana, konoba, barova…) direktori hotela, nabave ili voditelji hrane i pića koji žele biti dio eventa mogu se obratiti s iskazanim interesom i upitom na: info@dantes.biz.

Partneri projekta su Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke, Primorsko-goranska županija i TZ Kvarnera, Hrvatska turistička zajednica, HGK Županijska komora Rijeka i hotel Bonavia Plava Laguna a pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.

Na stranicama društvenih mreža WINE ENOGASTRO VIP EVENT redovno se objavljuju novosti o eventu, a cjelokupni program, popis govornika i predavača, partnera kao i sve ostale informacije nalaze se na web stranici.

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content