Klizalište Morska Pahuljica

Zimske sportske radosti na ledu iz godine u godinu sve su popularniji dio Rijeka Adventa u kojima uživaju posjetitelji iz cijele regije.

Mnogima je to prva prilika da isprobaju svoj talent na ledu i to upravo na popularnoj Morskoj pahuljici, prvom riječkom klizalištu koje svoje ime duguje vrlo neobičnoj i jedinstvenoj poziciji na kojoj je smješteno uz samu morsku obalu.

Uz taktove božićnih melodija i zvukove nabrušenih klizaljki započinje prava zabava na ledu, isprobavaju se prve piruete, kliže se u ritmu muzike.

Od hrabre djece do malo opreznijih roditelja svi posjetitelji uživaju u pravoj blagdanskoj idili na ledu.

U dobrom ćemo raspoloženju uklizati i u novu godinu stoga će Morska Pahuljica biti omiljeno mjesto susreta za vrijeme školskih praznika, a oni koji svoje klizačke vještine žele dodatno usavršiti, moći će se pridružiti i školi klizanja za vrijeme školskih praznika.

Ne propustite nezaboravnu provod na Morskoj pahuljici!


Tvrtka Gloster u suradnji s Gradom Rijeka organizator je klizališta „Morska pahuljica“ na Gatu Karoline Riječke čije otvorenje s nestrpljenjem očekuju brojni Riječani.

Otvorenje najstarijeg riječkog klizališta zakazano je za petak, 25. studenoga 2022. u 16 sati, a povodom otvorenja nove sezone klizanja, svim posjetiteljima bit će omogućeno besplatno klizanje sve do 22 sata!

Kao i dosadašnjih godina Odjel gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke omogućit će besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola.

Sva djeca s područja Grada Rijeke moći će kao i dosadašnjih godina tijekom zimskih praznika besplatno pohađati Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, a detaljnije informacije o prijavama bit će objavljene na mrežnim stranicama Doma mladih Rijeka (www.dom-mladih.hr).

Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danima od 8 do 16 sati. Građanima će biti na raspolaganju termini u popodnevnim satima i to radnim danima od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Na Badnjak i Staru godinu klizalište će raditi skraćeno. Cijena sata klizanja iznosi 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna.

Morska pahuljica bit će otvorena do 15. siječnja 2023. godine. Uz Grad Rijeku, rad klizališta i ove godine podupire INA.

Programa klizališta kojem se posebno raduju najmlađi posjetitelji je doček svetog Nikole održat će se u utorak 6. prosinca u 18 sati, uz prigodan program i podjelu darova.

Obavijesti i informacije o programima klizališta Morska pahuljica pratite na Facebook stranici Rijecko.klizaliste i na Instagram profilu rijecko.klizaliste.

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content