,

Jedrenje

Jedrenje uz obalu Rijeke i otoka Kvarnera jedan je od najuzbudljivijih načina za istraživanje Hrvatske i njezine prirodne ljepote.

Doživite vrhunsku slobodu i opuštanje uz privatnost koju pruža sportska jedrilica. Sa trenutkom kada se ukrcate na brod otvara Vam se svijet luksuza, privatnosti i slobode mora. Mark Twain je rekao: “Twenty years from now, you will be more disappointmented by the things you didn’t do than those you did, So throw off the bowlines. Sail away from safe harbor. Catch the wind in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Jedrenje s polaskom iz Rijeke je savršen odabir ako želite provesti avanturističko razgledavanje grada i okolice, Opatije, otoka Krka, Cresa i Kvarnerske rivijere.

Jedrenje uključuje i boravak na predivnim plažama i uvalama, sa kupanjem i sunčanjem i lijepo provedenom danu na sportskoj jedrilici.

Mogućnosti:

Jedrenje u zalazak sunca iz Rijeke        start 16 sati– kraj 21 sati
1 do 7 dana jedrenja iz Rijeke                start 11 sati – kraj 19 sati

Broj gostiju na brodu: maksimalno 10, minimalno 6 osoba
Što je uključeno: dnevni boravak, skiper, sigurnosna oprema, osiguranje, voda i svjedodžba o tečaju jedrenja

Pored fotoaparata ovdje je nekoliko stvari koje biste trebali imati kako bi vaše vrijeme na brodu učinili najbolje od svega: odjeću za kupanje i ručnik, sunčane naočale, kremu za sunčanje, vjetrovku, jaknu, kapu, dodatnu odjeću za presvlačenje, nešto hrane: slatko, sendviče i voće.

Tekst by PMC

Lokacija
Andrije Medulića 6
Detalji o atrakciji
Vrsta atrakcije: Sport i rekreacija
Nastavite čitati

Najnovije objave

Izložba MI.Ona.COCO

Izložba MI.Ona.COCO sadržajno pokriva nekoliko zanimljivih tematika. Na početku je prikaz i povijest građevine u kojoj se izložba događa (“Stara Nama”, a Riječanima poznatija i

Skip to content