Hotel Bonavia Plava Laguna

Priča o Grand hotelu Bonavia započela je 1876. godine. Ovaj profinjeni hotel s četiri zvjezdice pruža smještaj u 113 elegantnih soba i 7 apartmana. Poznata kvaliteta usluge, tradicija te lokacija u samom centru grada, nadomak Korzu, čine Grand Hotel Bonavia sjajnim poslovnim hotelom, ali i polazištem za istraživanje Kvarnera, Gorskog kotara i Istre.

Sve sobe imaju Wi-Fi, telefon, LCD TV s programima na 4 svjetska jezika, PAY TV, sef, mini-bar, poslugu hrane i pića u sobu, uslugu glačanja i kemijskog čišćenja odjeće te korištenje fitness centra i relax zone sa saunama bez dodatne naknade. Konferencijski centar Grand Hotela Bonavia osigurava idealno mjesto za organiziranje događanja za do 230 ljudi u tri višenamjenske konferencijske dvorane, a Grand hotel Bonavia je i jedini riječki hotel s certifikatom halal kvalitete.

U sklopu hotela nalaze se Fine Dining Restaurant Kamov, Caffe Dante te fitness i wellness centar Art of Touch. Restoran Kamov spaja bogatu tradiciju s modernom gastronomskom ponudom dok je Caffe Dante sa svojom ljetnom terasom idealno mjesto za jutarnji ili popodnevni užitak s pogledom na more i gradsku šetnicu…

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content