Poslovne luke

Restoran Kamov hotela Bonavia Plava Laguna nalazi se u centru Rijeke, u sklopu hotela Bonavia, prilagođenog potrebama poslovnih gostiju. Uz gastronomske delicije, nudi elegantno ozračje, diskretan razmak među stolovima, mogućnost korištenja kongresnih dvorana i ponude za poslovne sastanke ili prezentacije, wellness i fitness centar te visoku profesionalnost i kvalitetu usluge.

Botel Marina poznat je po održavanju raznih domjenaka, svečanih i poslovnih ručkova i večera. Salon restorana može primit 50 osoba, lounge salon za privatna događanja do 20 osoba, a za organizaciju događanja za veći broj sudionika (100), klijetima su na raspolaganju natkrivene palube koja su u zimskim mjesecima grijane. Restoran se ponosi nizom primorskih jela popraćenih lokalnim vinima, a nosi i titulu Bezglutenske luke.

Nautica se nalazi uz more, na Kantridi, a nosi i titule Ribarske i Romantične luke. Poslovnim gostima na raspolaganju su dva separea za sastanke te mogućnost organizacije raznih događanja za do 120 osoba.

U Ribici, na Kantridi, poštuju diskretnost stolovima koji su razdvojeni oko 1,5 m. Grupe se odvajaju jedna od drugih, meniji se slažu po zahtjevima gostiju, parking je besplatan, a platiti se može i kripto valutom. Ribica nosi i titule Ribarske i Vinske luke.

 

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content