Poslovne luke

Poslovni sastanci su još uspješniji kada su prožeti finim okusima u restoranima koji poslovnim ljudima pružaju mogućnost za rad, druženje i zajedničko objedovanje. Riječke gastronomske poslovne luke pružaju mogućnost održavanja sastanaka u zasebnom prostoru te nastavak druženja uz delicije. Raspolažu s brzim internetom, odvojenim salama i separeima kako bi dogovori ostali u zatvorenom krugu, prilagođavaju menije potrebama i mogućnostima organizatora sastanka te omogućavaju različite načine plaćanja računa.

Restoran Kamov hotela Bonavia Plava Laguna nalazi se u centru Rijeke, u sklopu hotela Bonavia, prilagođenog potrebama poslovnih gostiju. Uz gastronomske delicije, nudi elegantno ozračje, diskretan razmak među stolovima, mogućnost korištenja kongresnih dvorana i ponude za poslovne sastanke ili prezentacije, wellness i fitness centar te visoku profesionalnost i kvalitetu usluge.

Botel Marina poznat je po održavanju raznih domjenaka, svečanih i poslovnih ručkova i večera. Salon restorana može primit 50 osoba, lounge salon za privatna događanja do 20 osoba, a za organizaciju događanja za veći broj sudionika (100), klijetima su na raspolaganju natkrivene palube koja su u zimskim mjesecima grijane. Restoran se ponosi nizom primorskih jela popraćenih lokalnim vinima, a nosi i titulu Bezglutenske luke.

Restoran Conca d’oro raspolaže sa dvije odvojene sale, tako da su uvijek u mogućnosti ponuditi jednu od njih za poslovne sastanke i objede za do 40-ak osoba te personalizirati ponudu po želji gosta odnosno firme.

Restoran Lovorka u sklopu restorana nudi odvojeni separe za 20-ak osoba s mogućnošću održavanja prezentacija, zatvorenih sastanaka i drugih događanja. Utičnice se nalaze pored 50 posto stolova i u unutrašnjem prostoru i na terasi, a tu je i parking za preko 100 vozila.

 

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content