Obiteljske luke

Kako bi i djeca mogla uživati u svakom trenutku boravka u restoranima te se zabavljati veselim aktivnostima i van stola za kojim obitelj blaguje, za obiteljska druženja, posebno preporučamo Riječke gastronomske obiteljske luke. One imaju mogućnosti organiziranja obiteljskih proslava i druženja, prilagođene dječje menije, opremljene kutke i igre koje mogu okupirati pažnju djeteta te kutak za presvlačenje beba.

La Scarpetta ima dječji kutak koji sadrži magnetsku ploču i ploču za pisanje kredom, dječji stol sa dvije stolice te dvije police koje sadrže razne sadržaje za djecu – igračke, bojice i bojanke, mozgalice, slikovnice i razne dječje igre. Tu je i dječje igralište. Kuhar Mario Močibob prilagođava ponudu najmlađim gostima.

U Tarsi, popularnom restoranu na Trsatu, koji ima i titulu Riječke povijesne gastronomske luke, djecu čeka dječje igralište, dječje stolice, dječji meniji, obiteljski ovali i niz detalja u funkciji ugodnih obiteljskih okupljanja.

Na Botelu Marina u brodskom interijeru je djeci na raspolaganju kutak za igru, dječji meniji te kutak za presvlačenje najmlađih. Bez obzira da li je riječ o popodnevnom druženju uz kavu i kolače ili odlasku na obiteljski ručak, kutak za igru pruža potrebnu zabavu za djecu i opušteniji boravak za roditelje.

Kooglana se nalazi u sklopu zabavnog centra Tower centra. Na raspolaganju je kuglana sa osam bowling staza, dječja igraonica Happy Land i razne igre, a sve na prostoru od 3000 m2. Za najmlađe goste u ponudi su dječji meniji.

Restoran The Kitchen by Miljenko nalazi se u sklopu riječkog Hiltona. Kulinarsko je središte resorta, svježe i suvremeno gastronomsko odredište koje predstavlja hrvatsku kulinarsku tradiciju kreativnim i ukusnim jelima koja priprema Executive Chef resorta Miljenko Kosanović. The Kitchen restoran ima na raspolaganju i igraonicu Bella’s Kids Club u kojoj najmlađi mogu uživati u brojnim dječjim aktivnostima. Posebno su popularni obiteljski ručkovi nedjeljom, za vrijeme kojih se za fiksnu svotu može uživati bez ograničenja u desetcima delicija pripremljenih od proizvoda s hrvatskih OPG-ova, zabavama za djecu i pjenušcima za odrasle.

 

 

Nastavite čitati

Najnovije objave

Izložba MI.Ona.COCO

Izložba MI.Ona.COCO sadržajno pokriva nekoliko zanimljivih tematika. Na početku je prikaz i povijest građevine u kojoj se izložba događa (“Stara Nama”, a Riječanima poznatija i

Skip to content