Luke za vinske entuzijaste

Orijentacija Wine & dine “Kod Zajca“ cijela je sazdana oko vina. Sezonski se osmišljavaju tapasi koji najbolje pristaju uz pojedina vina, vinska karta pokriva vina iz cijele Hrvatske s opisima i gastronomskim preporukama, a u restoranu se često organiziraju vinske večeri s predstavljanjima pojedinih vinara.

Ribica raspolaže s 50-ak vinskih etiketa skladištenih u svojoj vinoteci pod kontroliranim temperaturama i vlažnosti. Uz uobičajene podjele, vinska karta pokriva i organska i desertna vina iz cijele Hrvatske te pojedine pjenušce iz Francuske. Osoblje je educirano da uz svoje kreativne i tradicionalne, pretežito riblje specijalitete i slastice, preporuči gostima vino koje najbolje paše uz pojedino jelo.

Sabai je tajlandski restoran. Jedan od suvlasnika ima bogato iskustvo osmišljavanja programa za agencije na temu „Hrvatska kroz osam vinskih regija“. Vinsku su kartu skrojili prema vlastitim najboljim iskustvima s detaljnim opisima vina iz cijele Hrvatske i šest pjenušaca iz Hrvatske, Slovenije i Italije. Mnoge vrhunske kapljice u ponudi su i na čaše.

 

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content