Barbeque luke

Riječke gastronomske barbeque luke karakterizira široka ponuda jela s roštilja i mesa, a često ih prate kajmak i gravče na tavče.

Lovorka – roštilj na drveni ugljen, pomno odabrano meso i recepture koje vuku korijene iz kolijevke roštilja, Leskovca, neki su od razloga zašto otići u Lovorku. Dodatni aduti su: meze, vješalica, kajmak, gravče na tavče, baklava i ugodan ambijent koji podsjeća na vremena u kojima se manje žurilo, a više uživalo u životu, druženju, opuštanju i hrani.

Bodega – specijalitete s roštilja – njih 15-ak priprema majstor roštilja Bojan Cvitković s mesom iz vlastite proizvodnje i prerade. Višestruki je pobjednik međunarodnog festivala roštilja “Pljeskavica za Guinness-a” koji se održava svake godine u Leskovcu. Uz pljeskavice na koje su domaćini naročito ponosni, čest izbor gostiju su i mesne plate te obročne salate.

Barbacoa – barbeque luka s pogledom, pod krilaticom “Meet for Meat” uz prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev, nudi različite mesne specijalitete s roštilja. Ponudu jela prate opsežna vinska i pivska karta.

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content