Trgovine u centru grada

Jedan od načina upoznavanja grada je i proučavanje njegovih trgovina i ponude lokalnih proizvoda. U centru Rijeke uz laganu šetnju i povremeno odmaranje u nekima od brojnih kafića, možete naći sve što vam treba.

U središtu grada, na riječkom Korzu, nalaze se brojne trgovine s poznatim brendovima koje rade od 8 do 20 sati, subotom i nedjeljom najčešće do 13 sati.

Sve što vam treba možete kupiti i u jednom od većih robnih centara u Rijeci, Robnoj kući Ri i Robnoj kući Korzo, koje u ponudi imaju veći broj trgovina i različitih proizvođača. Želite li kupiti suvenir, predmet koji će vas podsjećati na ugodne trenutke boravke u našem gradu, posjetite suvenirnice i kupite suvenire s markicom kvalitete. U želji da vam olakšamo prepoznavanje suvenira koji se odlikuju nadprosječnom uporabnom i umjetničkom kvalitetom, osmislili smo znakove/markice „Osobita kvaliteta“ i „Riječki izvor“. Riječki proizvodi, nositelji tih oznaka, svojim osnovnim značajkama zadovoljavaju visoke kriterije, a karakteristični su za grad Rijeku. Svakako posjetite i omiljeno mjesto Riječana, Gradsku tržnicu, s bogatom ponudom svježih namirnica i autohtonih proizvoda. Nakon obavljenog shoppinga okrjepu pronađite u jednom od izvrsnih riječkih ugostiteljskim objekata sa sjajnom gastronomskom ponudom.

Nastavite čitati

Najnovije objave

Skip to content